Hem » Vilka länder är med i eurovision 2023

Vilka länder är med i eurovision 2023

by Headbang
0 comment

Först och främst, låt oss förtydliga ”vilka länder är med i eurovision 2023”. Även om det i skrivande stund inte finns några officiella uttalanden, brukar ett antal europeiska länder regelbundet delta i denna älskade sångtävling.

Men låt oss ta en titt på vilka länder som vanligtvis deltar, och i så fall kan vi förvänta oss att se tillbaka på scenen 2023.

Land

Föregående deltagande

Sverige Har medverkat sedan 1958
Norge Har medverkat sedan 1960
Bulgarien Har delta periodvis sedan 2005
Australien Har medverkat sedan 2015 som ett särskilt undantag

Vad kan vi förvänta oss av Eurovision 2023?

Jag hör dig tänka ”Vilka deltagare kan vi förvänta oss nästa år?” Ärligt talat, det är lite av en gissningslek vid denna punkt, men Eurovision-handlingar handlar alltid om att vänta oväntat! Vi kan dock säga med säkerhets att vi sannolikt kommer att se tillbaka dessa länder på scenen.

Ta det här med en nypa salt, kom alltid ihåg att världen av Eurovision är full av överraskningar och ingen har en kristallkula. Men till dess vi alla sitter klistrade vid våra TV-apparater nästa år, håll tummarna för ditt favoritland och njut av spektaklet!

I slutändan, oavsett vilka länder som slutligen är med i Eurovision 2023, vet vi att det kommer att bli en show fylld med fantastiska framträdanden, gripande ballader och – förhoppningsvis – några riktigt öronbedövande poplåtar! Kan du knappt vänta? Inte jag heller!

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson