Hem » Vad ska man tvätta hål i öronen med

Vad ska man tvätta hål i öronen med

by Headbang
0 comment

Underbart! Det låter som du har en hel del frågor om att ta hand om dina nygjorda öronhål. Oroa dig inte, jag är här för att hjälpa!

Vad ska man tvätta hål i öronen med?

När du har skaffat nya öronhål är det viktigt att du håller dem rena för att förhindra infektion. Allt du behöver är varmt vatten och en mild, oparfymerad tvål. Börja med att tvätta händerna noggrant, sen noggrant, men varsamt, tvätta öronhålen och området runtomkring. Sedan skölj med rent vatten och torka varsamt med en ren handduk.

Så, äntligen svar på frågan, vad ska man tvätta hål i öronen med: Varma vatten och mild tvål!

Behöver jag använda speciella produkter?

Många tror att det behövs speciella produkter för att rengöra öronhålen men det stämmer inte. Vanligt, rent vatten och mild tvål räcker! Men kom ihåg, använd ingen alkoholbaserad produkt. Det kan faktiskt störa läkningsprocessen genom att torka ut huden.

Hur ofta ska jag tvätta mina öronhål?

Under de första sex veckorna ska du tvätta dina öronhål två gånger om dagen. Det kan låta mycket, men det är viktigt för att motverka infektion och sekretbyggning kring öronhålen. Efter de första sex veckorna kan du börja tvätta dem mindre ofta, men fortsätt att hålla koll så att allt ser bra ut.

Så, kom ihåg, håll dem rena, var varsam och lyssna på din kropp. Lycka till med dina nya öronhål!

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson