Hem » Vad ska jag göra med mitt liv

Vad ska jag göra med mitt liv

by Headbang
0 comment

Den ikoniska thorleifs vem får nu se alla tårar

Åh, det är verkligen underligt hur vissa låtar för oss på en nostalgisk resa tillbaka i tiden. ’Thorleifs vem får nu se alla tårar’ är sådan melodi. Hänger ni med? Ta en kopp kaffe och vi dyker in i historien bakom denna emblem.

Thorleifs var en svenskt dansband som startade sin karriärstur 1962 med Thorleif Torstensson vid rodret. Dess bidrag till svenska popmusik är monumentala och allmänt erkända. Den gripande låten ’Vem får nu se alla tårar’ är inget undantag.

Vad är grejen med ’Vem får nu se alla tårar’?

Låten, med sitt hjärtevärmande tal utnyttjar förlusten av en älskad, har stärkt bandets plats i människors hjärtan. Listen upp, här ska vi avslöja lite mer om Thorleifs och deras tidlösa melodier.

Låt Artist År
Vem får nu se alla tårar Thorleifs 1962
Leende guldbruna ögon Thorleifs 1966
Skicka mig ett foto Thorleifs 1987
Sweet Kissin’ In The Moonlight Thorleifs 1995

Thorleifs och deras bidrag till musik

Bortom ’Vem får nu se alla tårar’, har Thorleifs givit oss många andra oemotståndliga låtar som ’Leende guldbruna ögon’, ’Skicka mig ett foto’ och ’Sweet Kissin’ In The Moonlight’. Dessa melodier adderar till den sekvens av minnen och känslor i svensk musikhistoria. Så, vem får nu se alla tårar? Kanske är det så att vi alla egentligen väver in våra egna personliga historier och betydelse till den frågan. Vad tror du själv?

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson