Hem » Tilde de paula slutar på efter fem

Tilde de paula slutar på efter fem

by Headbang
0 comment

Åh nej, Tilde de Paula slutar på Efter fem!

Det är med tungt hjärta vi behöver bekräfta att vår älskade Tilde de Paula bestämt sig för att lämna sitt jobb på ’Efter fem’. Det var ett sjok för oss alla när nyheten om hennes avgång nådde oss. Tilde de Paula, vars namn blivit synonymt med ’Efter fem’, kommer att lämna en stor tomrum efter sig.

Men varför? Varför bestämde sig Tilde de Paula för att sluta på ’Efter fem’?

Vi förstår att du är förvirrad och undrar över detta. Tilde de Paula har varit en del av showen i en evighet och har definitivt gjort sig ett namn inom genren. Men, som alla, behövde även Tilde de Paula en förändring.

Namn Program År av tjänst
Tilde de Paula Efter fem 2008-2021

Vilken inverkan kommer Tilde de Paulas avresa ha på ’Efter fem’?

Det står utan tvekan klart att ’Efter fem’ kommer att bli annorlunda utan Tilde de Paula. Med hennes engagemang och talang för journalister gjorde hon showen fängslande och konkurrenskraftig. Men ‘Efter fem’ kommer att fortsätta och vi stöttar fullt ut dem i detta övergångsskede.

Vad händer nu med Tilde de Paula?

Hur som helst, vad som än händer härnäst för Tilde de Paula kommer hon utan tvekan att uppnå framgång. Med hennes erfarenhet, talang och hängivenhet, vet vi att hon kommer att klara av vad helst hon sätter sinnet till. Vi önskar henne allframgång i hennes framtidsperspektiv.

Vad tycker ni om det hela? Kommer ni att sakna Tilde de Paula på ’Efter fem’? Låt oss veta era tankar. Tack för att ni läste och vi hoppas att ni fortsätter stödja ’Efter fem’ och Tilde de Paula, oavsett vad framtiden håller för dem.

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson