Hem » Thomas de Paula Eby – allt du behöver veta

Thomas de Paula Eby – allt du behöver veta

by Headbang
0 comment

Thomas de Paula Eby är kanske främst känd som programledaren Tilde de Paula Ebys man. Men han är även känd som musiker, och då framförallt som slagverkare i bandet Hoffmaestro & Chraa som har haft flera stora hits i Sverige. Thomas de Paula Eby och Tilde de Paula gifte sig i november 2012 och de har en son tillsammans, Ilyah. 

Korta fakta om Thomas de Paula Eby

Fullständigt namnThomas David Sebastian de Paula Eby
Känd förSom Tilde de Paula Ebys make, men även som musiker. 
ÅlderFödd 1980, alltså drygt 40 år gammal. 
LängdOkänt. 
Bor iStockholm. 
NummerThomas de Paula Ebys telefonnummer är svårt att hitta på nätet. 

Thomas de Paula Eby och Tilde de Paula

Thomas de Paula Eby och Tilde de Paula Eby har varit ett par i 13 år. Tilde de Paula, född 14 november 1972, är en av Sveriges mest kända programledare och har lett olika produktioner genom åren, främst på TV4. Paret träffades som sagt för 13 år sedan, och i flera intervjuer har Tilde berättat att hon till en början var rädd när hon träffade Thomas. Dels för att hon hade gått igenom flera jobbiga separationer med sina barns ex, men även för att hon var rädd för själva kärleken. Genom åren hade de träffats flera gånger genom gemensamma vänner, men en kväll började det slå gnistor rejält. Därefter tog Thomas kontakt med henne, och de startade en relation. 

Officiellt om Thomas de Paula Eby

På Merinfo och Ratsit kan man få reda på följande om Thomas de Paula Eby: 

 • Han är 41 år. 
 • Han står skriven på adressen Sankt Eriksplan 19 A i Stockholm. 
 • Han har inga telefonnummer eller mobilnummer
 • Han bor tillsammans med Anatilde Eby, 50 år. 
 • Nästa födelsedag för Thomas är den 30 november. 
 • Han äger ett fordon. 
 • Han är gift. 
 • Han har engagemang i två bolag. 

Det finns ingen Wikipedia-sida eller Wiki om Thomas, utan den som känner sig manad får skapa en sådan själv. För den som vill se bild på Thomas de Paula Eby är det bara att googla så kommer bilder upp. Det är även en del som googlar på “Thomas de Paula Eby cancer”, men det är oklart varför eftersom det inte finns någon officiell information om att han har haft cancer eller en liknande sjukdom. 

Thomas de Paula Eby och Hoffmaestro

Den som googlar på “Thomas de Paula Eby musician” får snabbt reda på att Thomas de Paula Eby försörjer sig bland annat som musiker. Thomas de Paula Eby har spelat i det kända bandet Hoffmaestro & Chraa. Hoffmaestro & Chraa är ett band från Stockholm. Bandets genombrott kom med filmen Stockholm Boogie, som hade premiär på biograferna år 2005. Det var bandmedlemmarna själva som skrev manus och gjorde musiken till filmen, bland annat hiten Desperado. Efter genombrottet släppte bandet två ep:s och ett fullängdsalbum, The Storm. Thomas de Paula Eby spelade slagverk i bandet. Det här är bandets hits genom åren: 

 • Desperado
 • Young dad
 • Highwayman
 • Round it goes
 • Memories in blue

Thomas de Paula Eby i sociala medier

Thomas de Paula är aktiv på sociala medier som många andra. Bland annat uppdaterar han en hel del på sitt konto på Instagram där han har över 3 000 följare. Han har även ett officiellt konto på Facebook där han marknadsför sin musik. 

Thomas de Paula Eby och hans familj

Thomas de Paula Eby är gift med Tilde de Paula Eby, och tillsammans har de även ett barn. Deras gemensamma son heter Ilyah, och är 10 år gammal. Han är även styvpappa till Tildes tre andra barn. De heter Naemi, Elian och Zion.

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson