Hem » Hur vet man om en kille är intresserad kroppsspråk

Hur vet man om en kille är intresserad kroppsspråk

by Headbang
0 comment

Hur vet man om en kille är intresserad kroppsspråk?

När det kommer till att avgöra om en kille är intresserad av dig, kan hans kroppsspråk ge många ledtrådar. Inte helt säker på vad du ska leta efter? Ingen fara, låt oss dyka rakt in och avkoda världen av manligt kroppsspråk!

Titta på hans ögon

Först och främst, hans ögon. Om han ofta har ögonkontakt med dig, är det ett starkt tecken på intresse. Han kanske blinkar mer än vanligt, eller hans pupiller kan vara utvidgade när du är närvarande. Är hans blick fixerad på dig även i en folksamling? Det är nog inte bara av en slump.

  • Långa ögonkontakt
  • Utvidgade pupiller
  • Konstanta blickar mot dig

Studera hans ansiktsuttryck

Ett leende när han ser dig är alltid ett positivt tecken. Dessutom, om han ibland rör vid sitt ansikte eller hår när han samtalar med dig, kan det vara ett undermedvetet tecken på att han gillar dig.

Tecken Beskrivning Positivt/Negativt
Leende Att han ler när han ser dig Positivt
Rör ansiktet Rör vid sitt ansikte/hår under samtal Positivt
Blickar bort Brukar undvika ögonkontakt Negativt
Stängd kroppshållning Korsade armar eller ben Negativt

Notera hans kroppshållning

En avslappnad kroppshållning, snarare än stel, indikerar att han känner sig bekväm runt dig. Om han lutar sig mot dig när ni pratar, eller om hans fötter pekar mot dig, är det goda tecken. Omvända kroppshållningar, som korsade ben eller armar, kan indikera ointresse.

Summa Summarum

Kom ihåg, ingen av dessa tecken är definitiva bevis på att en kille är intresserad, men de kan erbjuda hjälpsamma ledtrådar. Kroppsspråk kommer ofta naturligt, så om han visar flera av dessa tecken utan att verka påtvingande kan det vara ett tecken på äkta intresse. Lycka till!

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson