Hem » Göran Lambertz Susanne Lambertz

Göran Lambertz Susanne Lambertz

by Headbang
0 comment

Den före detta justitiekanslern Göran Lambertz har förutom sitt jobb som toppjurist blivit uppmärksammad i riksmedia efter att ha blivit häktad misstänkt för våldtäkt. Det var i TV 4 kvinnan delade med sig av hennes version av vad som hänt med Göran Lambertz. Något mindre känd är Susanne Lambertz som under sitt liv jobbat med och specialiserat sig inom jordbruk.

Vilka är Göran Lambertz Susanne Lambertz

Förutom att de har varit gifta finns mycket som tyder på att de varit ett omaka par. Göran Lambertz har haft relationer med olika kvinnor där han senast under 2021 inledde ett förhållande med älskarinnan Cecilia Broman som i kontrast till Lambertz är 33 år yngre.

Hon har en egen juristbyrå och verkar komma bra överens med Göran som enligt Cecilia varit en fantastisk vägledare, nästan som en fadersfigur. Samma roll hade Göran i förhållande till kvinnan som valde att anklaga honom för våldtäkt. Just det fallet om misstänkt våldtäkt har lagts ned. Det är snarare Lambertz egna fall han har blivit mest känd för.

Plamemordet och Quickaffären

Susanne Lambertz har under sin karriär specialiserat sig inom jordbruk som mikrobiologist. Förutom jobb på Livsmedelsverket jobbar hon numer på Sveriges Lantbruksuniversitet. Göran har blivit uppmärksammad offentligt för inte minst Palmemordet där han skrev ett avskrivningsbeslut. Dessutom blev han uppmärksammad i Quickutredningen.

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson