Hem » Ed sheeran – ullevi, ullevi, 11 augusti

Ed sheeran – ullevi, ullevi, 11 augusti

by Headbang
0 comment

En oförglömlig kväll med Ed Sheeran – Ullevi, kom den 11 augusti

Längtar du efter att gå på konsert igen? Jag förstår dig perfekt! Musiker och fans har det svårt utan varandra. Men oroa dig inte mer, jag har en spännande nyhet att dela med dig. Den världsberömda sångaren och låtskrivaren Ed Sheeran kommer att uppträda på Ullevi den 11 augusti. Tagga till och upplev en oförglömlig konsertkväll av magiska visor och melodier under sommarhimlen.

Konsert Datum Plats
Ed Sheeran 11 Augusti Ullevi

Känslan av levande musik

Jag är säker på att du, liksom jag, har längtat efter den där speciella känslan som bara live musik kan ge. När Ed Sheeran kommer till Ullevi kan du förvänta dig inget mindre än magi. Från hans emotionella ballader till trallvänliga hits, kommer publiken säkert att sjunga med från början till slut.

Vad kan du förvänta dig av konserten?

Förväntningarna är höga. Ed Sheeran är känt för sina otroliga framträdanden där han skapar en intim, karismatisk atmosfär trots den stora arenans storlek. Med bara hans röst och gitarr, förvandlar han hela platsen till ett litet mysigt vardagsrum där varje åskådare känns sett och hörd.

Glöm inte att boka dina biljetter!

Kom ihåg att boka dina biljetter i god tid, eftersom intresset för att se denna begåvade artist är enormt. Missa inte chansen att uppleva en minnesvärd kväll av utmärkt musik och fantastisk stämning. Packa din picknickkorg, tag en vän och förbered dig för en underbar sommarkväll på Ullevi med Ed Sheeran. Det blir en kväll att minnas för livet, det garanterar jag!

  • Magiskt musikalisk kväll
  • Träffa andra fans
  • En konsert med Ed Sheeran att minnas

Önskar dig en natt med ljuv musik och minnesvärda ögonblick på Ullevi den 11 augusti med Ed Sheeran!

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson