Hem » Dikt till min dotter på födelsedagen

Dikt till min dotter på födelsedagen

by Headbang
0 comment

”Dikt till min dotter på födelsedagen”

Det finns inte ord för att beskriva den kärlek och stolthet jag känner för dig, min dotter. På din födelsedag vill jag bara påminna dig om hur fantastisk du är.

”Till min lilla prinsessa”

Du var som en liten stråle av solsken när du kom in i min värld. Din skratt är som en melodi som spelar i mitt hjärta. Du är en konstant påminnelse om livets skönhet och oskuld. Grattis på födelsedagen, min lilla prinsessa!

Kanske låter det här för poetiskt, men det är så jag verkligen känner när jag tänker på dig. Må ditt liv vara fyllt av glädje, kärlek och äventyr. Happy Birthday, min vackra dotter!

Födelsedag Ålder Överraskning
Idag Mitt hjärta vaxar varje år En dikt bara för dig

”Min önskan för dig”

Tänk på den här dikten som en påminnelse om hur mycket du betyder för mig. Jag önskar dig all lycka i världen, stavat ut i vers. Må du alltid vara lika stark och lysande som du är idag. Grattis på födelsedagen min fantastiska dotter!

  • Du är kärlekens källa.
  • Ditt skratt musik för mitt hjärta.
  • Din födelsedag, en glädjens dag.

Må din födelsedag och alla andra dagar vara fyllda med kärlek, glädje och äventyr. Min älskade dotter, du är världens ljus för mig. Grattis på födelsedagen!

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson