Hem » Clark Olofsson & Donegal Demuynck

Clark Olofsson & Donegal Demuynck

by Headbang
0 comment

Sveriges mest kända bankrånare Clark Olofsson är också för många känd som Daniel Demuynck. Clark har haft ett väldigt händelserikt liv fullspäckat med inte bara bankrån utan även intensiva förhållanden med många olika kvinnor. Dessutom har Clark fått många barn varav en av sönerna heter Donegal Demuynck.

Explosivt liv med tvära kast

I sina memoarer som Clark har givit ut kan du läsa om allt som hänt i hans liv. Framförallt framkommer att en hel del romantik har varit ett vanligt inslag i vardagen. Mellan alla bankrån har Clark varit framgångsrik med att förföra olika kvinnor. En av dem är Madiorie Britmer som han träffade och förlovade sig med 1967. Dessutom fick han strax därefter barn med henne. Trots att de förlovat sig och skaffat barn höll inte relationen länge. Istället träffade han en annan kvinna som skulle komma att bli mor till Donegal Demuynck.

Marijke Demuynck Clark Olofsson & Donegal Demuynck

I Tyskland i samband med en tågresa stötte Marijke och Clark ihop och blev blixtförälskade. Den här gången var relationen väldigt stark och överlevde under tiden Clark satt i fängelse. Trots att Marijke kände till Clark och att han var bankrånare gifte de sig 1976. Därefter levde paret länge i Belgien där Marijke Demuynck kom ifrån och fick tre söner, varav en är Donegal Demuynck.

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson