Hem » Always remember us this way chords

Always remember us this way chords

by Headbang
0 comment

Alltid minns oss på detta sätt – Ackord

Ganska många av oss har stött på dessa melodiska fraser från penna och strängar av de båda passionerade och begåvade skaparna, Louis Yeager och Paul Anka. Men vad vet vi egentligen om ackorden bakom dessa underbara melodier?

Äldre och mer erfarna musiker vet att en fantastisk melodi handlar mindre om komplexiteten i akkorden och mer om hur de arrangeras och spelades av artisterna. ”Always remember us this way chords” är ett exempel på detta. Det är en härlig melodi som fanade ut en mångfald av känslor hos fina musikälskare runt om i världen. Det är en sång vars ackord rangerades smidigt för att producera en melodisk rikedom.

Det subtila i tonen

Kan du tänka på några andra sånger som belyser den enkelheten och originaliteten i sina ackord såväl som ”Always remember us this way chords” gör? Jag, för en, kan inte. Det är den typen av mystisk tonal skönhet som kan lyfta dig från en dålig dag och förflytta dig till ett annat universum av glädje och njutning.

Låt Artist Årtal
Always remember us this way Paul Anka 2008 – 2010

Avslutande tankar

Det är viktigt att komma ihåg att skönheten i en låt ligger i sin förmåga att beröra hjärtan. Det spelar ingen roll om det handlar om de mest komplicerade ackorden eller de mest enkla. Vad som verkligen betyder något är att du känner kopplingen, förståelsen och känslan bakom varje ton och varje ord. Så nästa gång du hör ”Always remember us this way chords”, känn in musiken…låt den tala till dig.

Och kom ihåg…alla kan lära sig ackord, men det är känslan, passionen och hjärtat du lägger i musiken som gör dig till en sann artist. Övning kan göra dig bra, men passion gör dig oförglömlig. Så, glöm aldrig oss på detta sätt, mina vänner. Låt dina liv vara fyllda av musik och låt varje dag vara en ny dag för musikaliska upptäckter. Och aldrig, aldrig sluta spela.

Du kanske även tycker om

Headbang

Jonas Gustafsson

 

Max Lindström

 

Johanna Helgesson