Tips till dig som inreder ditt hem

Att inreda hemmet är något som engagerar de allra flesta. När du får sätta din egen prägel på hemmet och skapa något som ger dig energi när du öppnar dörren och kommer hem är guld värt. Men ibland kan det kännas som att du kört fast. Det blev inte så där snyggt som i inredningstidningarna. Vi har sammanställt ett par idéer om hur du kan komma vidare.

Skapa din moodboard

Det kanske låter som överkurs, men ett effektivt sätt att planera för din heminredning är att skapa en klassisk moodboard. Bläddra i inredningstidningar eller inspirationssidor på nätet och hitta bilder, möbler och stilar som tilltalar dig. Spara ihop detta till en moodboard så kan du snart identifiera några gemensamma drag. Utifrån de idéer du satt samman kan du skapa en skiss och en plan – gärna i ett par steg – hur du genomför projektet. Klicka dig vidare här för att handla hem det som behövs för att komplettera din inredning.

Våga lita på din egen stil

En vanlig fallgrop kring inredning är att du blir alltför påverkad av de senaste trenderna. Vill du hitta en inredning som verkligen håller i längden för dig, så behöver du lita på och bejaka din egen stil. Våga vara annorlunda!