Shoppa till de yngsta i familjen

När du fått tillökning i familjen kommer du garanterat att surfa runt på nätet en del. Du kommer se allt ifrån gulliga leksaker till kläder och böcker för barns utveckling. Framför allt som förstagångsförälder kan du uppleva det utmanande att skilja mellan det som är nödvändigt och det som är extra guldkant. Nedan har vi sammanställt lite tips som gör det enklare att navigera i detta område.

Vad är det viktigaste för små bebisar?

Du ska ha i åtanke att stenåldersmänniskor lyckades uppfostra sina småbarn. Då inser du att det är relativt lite som är absolut nödvändigt. Men samtidigt finns det en hel del som kan underlätta ditt liv som småbarnsförälder. Exempelvis tillräckligt många ombyten med praktiska kläder, en stor uppsättning blöjor och våtservetter, skötbord, babyskydd och barnvagn gör din vardag enklare. En babysitter kan också vara en bra investering då vissa bebisar somnar lätt till den vaggande rörelsen den ger. I tillägg så behöver du en del hygienartiklar som feta krämer, termometer och febernedsättande.

Andra tips för småbarnsperioden

Du kommer att upptäcka vad som fungerar bra för ditt barn. Prova dig fram. Se vad som intresserar din bebis när ni är och hälsar på andra. Det finns ett stort utbud online, där du kan beställa hem det som passar.