Nätets bästa bloggar

Runt om i världen bloggas det dygnet runt. Och Sverige står inte utanför. Vi har ett flertal högklassiga bloggar som är värt att följa om man är intresserad av ämnet som tas upp. Vi har hittat de vi anser vara de bästa inom sin kategori.

Skönhet – Kenza

Vi har redan nämnt Kenza i introt av den här sidan men det tåls att upprepas. Hon är en av de mest kända, svenska bloggarna just nu och hon fokuserar mycket på skönhet och mode. Men skriver även inlägg om hennes vardag och funderingar. Man får komma nära inpå hennes liv och hennes tankar kring just mode har lett till att hon tjänade sin första miljon på bloggannonser när hon var 18 år. Hon har även sitt eget klädmärke och tar ut en lön på 50 000 kronor i månaden tack vare bloggandet och företaget. Förutom det har hon varit modell för stora märken som JC och Guldfynd. Hon startade bloggen 2006 och 2009 hade hon över 100 000 unika besökare varje dag. Vill man läsa om skönhet, livets funderingar och härliga resor så är hennes blogg en klar favorit.

Inredning – otaliga personer

Som avslutning vill vi tala lite om inredningsbloggarna. Antal amatörinredare som skapar bloggar för att inspirera andra växer hela tiden. Och eftersom inredning är en sådan subjektiv sak kändes det konstigt att kora en vinnare. På ett sätt är alla vinnare eftersom de vill visa för andra hur man kan göra för att få ett vackrare hem, vare sig man gillar betong, orientalisk eller 70-tal. Skandiamäklarna har plockat ut några som är väl värda ett besök och vars stilar skiljer sig mycket från varandra så att säkerligen alla läsare kan hitta en bloggare som man finner intressant!