Leva hållbart och blogga om det

Att leva hållbart är något som många strävar mot idag. Det innebär att leva på produkter som har producerats på ett bra sätt, köpa varor som har mindre avtryck på jorden eller som kanske är zero waste. Det är ett område som det finns möjlighet att starta en blogg om också. Att starta en blogg idag är ett outnyttjat område, då man kan komma in med nya och unika idéer, samtidigt som man skriver om något som är världsaktuellt och väldigt viktigt.

Vem som helst kan starta en blogg, och det behöver inte betyda att det kommer bli sämre eller bättre beroende på vem som gör det. Alla har sin unika del när det kommer till skapande och det gäller att hitta sitt sätt. Att sedan skriva och föreläsa för att leva hållbart är något man får implementera. Men hur ska man då kunna hitta produkter redan från början som är hållbara och som du kan hitta enkelt?

Du handlar online såklart. Att handla online är smidigt och tar inte lång tid. Du kan göra det från din soffa i din egna takt och bekvämlighet. Sen är det bara att blogga om det. En sajt som har just bra och hållbara produkter hittar du här.