Hitta bloggar att läsa

Bloggandet har som så mycket annat som blir nätpopulärt stuckit av ordentligt. Med rätta. Det är kul att läsa bloggar och det är kul att skriva. Även marknadsföring av diverse produkter har hittat dit. Bildandet av en bloggdjungel tog inte lång tid och navigeringen kan ibland ta en på avvägar men det finns strategier.

Bloggportaler

Du kan med fördel använda dig av så kallade bloggportaler då de är specialiserade på bloggar och ofta har en stor mängd ämnen att välja mellan. På många av dem kan du även starta egna bloggar om du vill och få hjälp till det också. Nu tenderar det att bli en djungel av portaler också men ofta kan de ha en påtaglig om än bred inriktning.

Hemsidor

Det finns även färdiga bloggobjekt att lägga in på hemsidor och detta kanske kan intressera dig om du har en. Du måste inte blogga själv bara för att den ligger på din hemsida utan du kan låta dina följare/kunder/vänner göra det.

Sökmotorer

Naturligtvis är det snabbaste sättet att använda en pålitlig sökmotor men samtidigt så är det där du får flest bottennapp. Ett tips är att söka på ett huvudämne. Sålla ut och söka igen på sållningen. Eller rättare sagt, söka på sökningen, om du förstår vad jag menar.