Förberedelser inför sommaren

Efter en lång, mörk och ofta kall vinter ser vi fram emot några månader av värmande sol och grönskande omgivningar. Detta år kanske mer än någonsin tidigare! Nu är det hög tid att passa på att uppdatera garderoben inför sommaren för att vara helt redo när den där första varma dagen kommer.

Vilken stil ska jag ha?

Att sätta ett tydligt finger på sin egen stil är inte ofta så lätt. Ett tips både för dig och för att tänka mer hållbart shoppande är att investera i kläder som du vet med dig att du kommer använda ofta. På sommaren kanske det är en favoritklänning, en tunnare jacka, en skjorta, solglasögon eller något annat. Trender kommer och går, och därför är det inte nödvändigt att haka på precis allt. Investera i det som du trivs i och därifrån kan du skapa din egen stil.

Sommarens accessoarer

Ett par solglasögon som passar dig sådär extra bra är sommarens bästa accessoar. Det ger utrymme för personligt uttryck och samtidigt funktion. Du kan shoppa dina här. En huvudbonad som en keps eller hatt fungerar på samma sätt. Den ger skydd och du kan samtidigt välja något som du känner dig fullt bekväm i.